E-learning

Az MKOE saját kreditpontos képzése 2023-ban is!

 

2023-ban is extra kedvezményes árért, 11.900 Ft-ért biztosítjuk az összes kötelező kreditpontodat az MKOE segítségével!

Szerezd meg az MKOE-nél „házon belül” a 2+2 tagságért járó kreditpontod mellé a maradék 12 pontot is – ha már a legnagyobb hazai könyvelői érdekképviseleti szervezet tagja vagy, akkor használd is ki ezt a lehetőséget!

Idén is tartottuk a 2022-es 11.900 Ft-os árat, ami idén is kb. a piacon szokásos ár fele – ha (sokakhoz hasonlóan) Te is szükséges rossznak tartanád a kreditpontos képzést, legalább ne kerüljön többe, mint muszáj!

Olyan ismert és jónevű előadókat hallgathatsz nálunk, mint pl. Botka Erika (számvitel), vagy Dr. Kovács Ferenc (adó) – attól, hogy nem vagyunk drágák, az MKOE tagjai megérdemlik a legjobbakat!

Minden képzés aktuális témákat ölel fel, rendkívül gyakorlatias formában – attól, hogy kötelező, még lehet érdekes és hasznos is, mi legalábbis erre törekedtünk.

A kedvezményes díjért nem csak 12 pontot kapsz nálunk, de meghallgathatod mind a 4 előadást is (persze ha nem akarsz/tudsz több időt szánni erre, mint muszáj, akkor egyszerűen állj meg 12 pontnál – ez a Te döntésed).

A díjat kényelmesen fizetheted kártyával, vagy átutalással, az egész folyamat nem vesz többet az idődből, mint pár perc.

Pénzvisszafizetési garancia: ha időközben meggondolnád magad, garantáltan visszakapod a befizetett pénzedet, egyszerűen és gyorsan. A regisztrációtól számítva 30 nap áll a rendelkezésedre, hogy ezt eldöntsd.

Semmit se kockáztatsz, nézd meg bátran „közelebbről”, mit kínálunk:

(az exkluzív MKOE kedvezményhez válaszd a 16 pontos csomagot, és írd be az MKOE2023 kuponkódot, amikor kéri, szóköz nélkül!)

https://kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu/kupon/