E-Learning oktatások

Információ


Szerezd meg a kötelező mérlegképes krediteket gyorsan, olcsón, magas színvonalú előadások hallgatásával!


Az MKOE-n keresztül
2022-ben is lehetőséged van, hogy mind a 16 kreditpontot megszerezd, ráadásul szuperkedvezményes díjért (a szokásos piaci ár kb, kétharmadáért!) partnerünknél, a Kredit Futárnál

A kreditpontok megszerzésére a lehetőség a vonatkozó jogszabály szerint december 31.-én, azaz szűk másfél hónap múlva lezárul.

Ráadásul minőségbiztosítási okból a Kredit Futár december 27.-ét követően nem fogad új hallgatókat, azaz ezt követően nem lesz lehetőség regisztrálni náluk. (Ezzel azt akarják elkerülni, hogy irreálisan késői kezdés miatt, „a kapkodásban” előforduló esetleges kérdésekkel – egyéni problémákkal kapcsolatban valaki ne kapja meg a náluk szokásos színvonalú támogatást.)

Azt javasoljuk ezért, hogy mivel több
időnk később se nagyon lesz, ne habozz, hanem minél hamarabb regisztrálj be és
kezdj el ismerkedni a rendszerükkel! Ez már csak azért is előnyös (lenne) a Számodra, mert ha esetleg mégsem tetszene, amit náluk találsz, akkor 30 napon belül simán visszafizetik a befizetett díjat, és ebben az esetben másutt kell majd megoldást találnod, amihez szintén idő kell.

Az alábbi linken találsz információt az online kreditpontos képzésről:

https://kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu/kotelezo-kreditpontos-csomag-mkoe-kedvezmeny/

MKOE tagként a 16 kreditpontos csomagot
tudod megrendelni, az eredeti 20.000,- Ft helyett 11.900,- Ft-ért, (természetesen nekünk az Egyesület révén 12 pont is elég lehet).

Ha bármi kérdésed van, vagy elakadnál a regisztráció közben, keresd őket bizalommal ezen az e-mail címen, mindenkinek szívesen segítenek:

info@kreditpontoskepzeskonyveloknek.hu

Ne várj túl sokáig, ketyeg az óra!

Közvetlenül a szervezőnél lehet jelentkezni: Jelentkezés