Túl a víruson

Túl a víruson – Mit tegyünk, hogy megerősödve lépjünk át az új világba? Mi vár ott a könyvelői szakmára? Rácz Erzsébet előadása

Időpont:Június 24.
Belépés: Ingyenes


Túl a víruson – Mit tegyünk, hogy megerősödve lépjünk át az új világba? Mi vár ott a könyvelői szakmára?

Előadó: Rácz Erzsébet vállalkozásfejlesztési szakértő, „vállalati traumatológus” exitmenedzsmentés generációváltási specialista

Helyszín: Zoom konferencia (a jelentkezőket az előadás előtt étesítjük ki a technikai részletekről)

Időpont: 2020.06.24 10:00 – 11:30

A jelentkezésedet legkésőbb 2020.06.19-ig várjuk a http://mkoe.hu/onlineeloadasjelentkezesilap felületen.

 

A világ megváltozott! Ha nem veszünk róla tudomást, akkor még nehezebb idők várnak ránk. Ismerjüka mondást: Az éli túl, aki jobban alkalmazkodik.

A jelenlegi helyzet személyesen, vállalkozóként és szolgáltatóként is komoly terhet rak a vállunkra. Új kihívásokkal szembesülünk. Korábban is voltak gazdasági válságok, többünket értek személyes válsághelyzetek is, azonban a mi életünkben nem volt még ilyen jellegű, kiterjedésű és hatású válság. Ezért a korábban sikeresen alkalmazott módszerek nem elegendőek.

A könyvelői szakma ez elmúlt hónapokban a szokásosnál is nagyobb kihívásokkal szembesült. Ez nem múlik el a beszámolók elkészítésével. Szembe kell néznünk vele és most kell meghatároznunk vállalkozásunk jövőjét.

Az előadásban a helyzet kezelésére, a jövő megtervezésére azonnal megvalósítható javaslatokat kapunk.

Az előadó maga is vállalkozó, gazdasági szakember. Korábban számviteli szolgáltatóként, gazdasági igazgatóként is dolgozott, belülről ismeri a könyvelői tevékenységet. Tanácsadóként kisvállalkozások és nagyvállalatok átszervezésével, fejlesztésével foglalkozott, ezalatt sok iparágat megismert. Az első válságmenedzseri feladatát 1992-ben kapta, és azóta is folyamatosan megbízzák cégek és projektek válságkezelésével. Az elmúlt 6 évben elsősorban vállalkozások fejlesztésével, a tulajdonosok cégből való kiszállásával, a generációváltással foglalkozik.

Előadó:

Rácz Erzsébet

vállalkozásfejlesztési szakértő, „vállalati traumatológus”

exitmenedzsment és generációváltási specialista 

racz.erzsebet@raczconsulting.hu

www.exitmenedzsment.hu

Rácz Consulting 498 Kft

 

Üdvözlettel:

Benedek Csaba

MKOE alelnök, szervező

 

 

2020-06-11 14:19