Felvételizők Hétvégéje konferencia

Ingyenes, online konferencia pályaorientációról, szakmákról, jövőd lehetőségeiről! Megújult témákkal jelentkező Felvételizők Hétvégéje

Időpont:Június 12.
Belépés: Ingyenes


Tarts velünk a megújult témákkal jelentkező Felvételizők Hétvégéje online pályaorientációs
konferenciáján, június 12-14-én, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz!

- Ha tudni szeretnéd, mennyit keres egy hegesztő, villanyszerelő vagy mérnök az energetikai iparban?
- ismerkedsz a pénzügyek, a sales és a befektetések világával?
- kezedbe vennéd a sorsod vállalkozásod létrehozásával?
- érdekel, hogyan alakulnak a jövő szakmai és trendek a COVID időszakot követően?
- vagy oktatási kérdésekben tájékozódnál?

a Felvételizők Hétvégéjén a helyed!

Ezúttal a pályaorientáció, a szakmák és az életpálya kérdéseiben igyekszünk hasznos útjelző táblákat adni a felnőtté válás rögös útján!

 

Harmadik alkalommal, megújult tartalommal!


Az előző évek sikerei után, megújult tartalommal jelentkezik a Felvételizők Hétvégéje pályaorientációs online konferenciája.

2018 és 2019 után, ismét megnyitja virtuális kapuit a Felvételizők Hétvégéje online pályaorientációs konferenciája. Idei programsorozatunk első állomásán a jelen helyzet aktualitásait is figyelembe véve a pályaorientáció, különleges szakmák és életpálya lehetőségek játsszák a főszerepet, szakértők tolmácsolásában.

A könyvelés, pénzügyek, befektetések kerülnek izgalmas fénytörésbe a Könyvelők Országos Egyesülete, valamint a Pannon Life előadásával, míg a Seed Alapítvány és a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete a vállalkozás beindításához adnak hasznos és ösztönző tippeket.

Az Alpiq Csepel Hőerőmű Zrt. segítségével behatóbban ismerkedhettek meg egy erőmű mindennapjaival, és az ott folyó izgalmas munkák rejtelmeivel.

A hétköznapok átrendeződését mindannyian saját bőrünkön tapasztalhattuk az elmúlt néhány hónapban. A kialakult helyzet egyúttal rávilágított az értékrendek és a munkaerőpiac átalakulására, szükségessé vált, hogy szem előtt tartsuk a jövőt, megtaláljuk a járható utakat. Gazdaságkutató Intézet előadásával éppen ezért arra keressük a választ, hogyan alakulhatnak a jövő szakmai és trendjei a COVID-19 járványt követő időszakban, a közeljövő oktatási
kérdéseiben pedig az Oktatási Hivatal lesz segítségünkre.

Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők, a konferencia ideje alatt pedig lehetőségetek nyílik arra, hogy online chat formájában feltegyétek kérdéseiteket az előadóknak, akik meg is válaszolják azokat élőben.

A konferenciához csatlakozó partnerek nem csak előadások formájában jelennek meg a Felvételizők Hétvégéjén — külön kiállítói standok formájában is lehetőség nyílik megismerkedni az általuk nyújtott szakmai lehetőségekkel, képzésekkel.

Kapcsolódj be idén is a Felvételizők Hétvégéje rendezvényébe 2020. június 12-14 hétvégéjén!

Az online programon való részvétel regisztráció nélkül, minden érdeklődő számára ingyenes.

https://www.felvetelizo.hu/

 

2020-06-09 10:14